Tuesday, 19 August 2014

Arkitekter

Arkitekter

ArkitekterArkitekter"Der er en masse, der kan gøres for at løfte spisestue, herunder med teksturerede tapeter som søgræs, som også dukker op illustrationer smukt," siger hun. "Særlig belysning eller en moderne lysekrone, og endda et stort spejl, der kan give rummet mere dybde og skabe god stemning, kan alle forbedre madoplevelse samtidig gøre en reel erklæring."

I modsætning til andre rum, spisestuen er ofte mindre og bruges primært om natten, Jodie anbefaler en samlet mørkere palet. "Når spisning med familie eller venner, kan det gøre for en meget hyggelig og intim miljø," siger hun.

Når det kommer til møbler, siger Jodie der er virkelig ingen grund til hvorfor du bør ikke gå med overdimensionerede brikker: "Det kan afhænge af, Arkitekter, hvor eventyrlysten kunden er, men store møbler kombineret med dramatiske farver og teksturer, og vidunderlige lysarmaturer, kan virkelig arbejde. "Det er en fantastisk måde at få mere personlighed ind i lokalet. Mange mennesker kan også godt lide tanken om at blande tingene op, som kan være så simpelt som at have alternative Carvers ved enderne af bordet, men vi har selv brugt små back stole i mindre spisestuer. "

Den firkantede bord bliver også meget populære. En 1500x1500mm vil sæde otte komfortabelt, men det ser ikke helt formel og stadig indbydende.

Oprettelse af en erklæring gennem din spisestue afhænger af, hvad du ønsker at opnå, og at gå hele ud, du har brug for at føle sig trygge i, hvad du laver. Der er store muligheder nu tilgængelige, og masser af sjov at være haft, hvis du føler dig lidt modig. Kontakt en indretningsarkitekt og finde ud af, hvordan du kan forbedre din spisestue.

Arkitekter

Når du tænker over det, det vigtigste punkt i en renovering er det væsentlige, Arkitekter, let hjem levende. At tage sig tid til virkelig at fokusere på dette betyder, at din renovering er mere tilbøjelige til at være en succes.

En sikker-brand måde at gøre dit hjem mere beboeligt er at skabe et centralt, hjemlig rum, hvor folk kan samles. "Hvert hus har brug for et område, der er et knudepunkt," siger arkitekt Vincent.

Den måde hvert værelse angår de andre er også vigtig. Prøv at skabe et flow mellem værelser; Arkitekter; det vil sige, skal du sørge for opstillingen af ​​hjemmet er logisk og ikke »krukke«. Hvert værelse funktionalitet og udnyttelse af rummet bør også tænkt grundigt. Vincent anbefaler brug af fordybninger eller små skabe og hylder at øge den praktiske gennemførlighed af et rum.

Realiseringen af ​​et lille værelse mere beboeligt kan være en udfordring, men der er løsninger. "Jeg føler det vigtigste spørgsmål med små rum er til lyset i dem," siger Vincent. Arkitekter, "Jeg har en tendens til at forsøge at introducere lys, selv om det betyder på en usædvanlig måde. Jeg forsøger at tænke uden for boksen."

No comments:

Post a Comment