Tuesday, 19 August 2014

boligindretning

Boligindretning

Boligindretning

Designer Kevin Coxhead ser farve som en måde at omdanne et lille værelse. "Mange mennesker begår den fejl at gøre små rum meget intetsigende. Tricket er at bruge farver til at gøre en indvirkning på øjet, så det tager væk fra problemet i rummet. Brug en mere subtil farve snarere end en stærk farve, men holde det interessant. "

boligindretning


boligindretning Glem ikke, at større rum har brug for nogle opmærksomhed også, hvis du er til at få mest muligt ud af dem. "Selv i et stort rum ville jeg stadig forsøge at indføre nicher eller krinkelkroge at øge følelsen og funktion i rummet," siger Vincent. "Også se på udsigten fra værelset til udenfor og selv i andre værelser."

Det er nemt nok at følge råd fra eksperter til punkt og prikke, boligindretning, men i sidste ende er du nødt til at sørge for, at udformningen af ​​dit hjem føles rigtigt for dig. "Sandsynligvis den vigtigste, jeg prøver at huske er, at selvom jeg designe hjem med fornemmelsen og funktion, som jeg ville ønske, kan kunderne ikke se det på samme måde," siger Vincent. "når det kommer til gode leveforhold, ejeren er virkelig den endelige dommer."

Kontakt en indendørsarkitekt i dit område for at finde ud af hvilken slags let hjem levende du kan opnå med de rigtige renovering valg
boligindretning
En pint mellemstore studio lejlighed behøver ikke krampe din stil. hvis du har brug for hjælp med indretning i din lidt (eller meget) lille lejlighed, tage notits af disse teeny tiny tips.

Når de fleste af os tænker på studio lejligheder, ordene »skotøjsæske" og "klaustrofobi" let kommer til at tænke, men bor i et studie behøver ikke at føle, at du lever i et rum. "Ved behændigt afgrænse boligarealer med brug af farve, konsistens og godt udvalgte møbler, kan studierne være meget komfortabel og beboelig, "siger boligindretning Dorothy de Guara.

Faktisk er studiolejligheder (hvor soveværelse, stue og køkken områder er kombineret) oplever en renæssance. Ifølge ejendomsmægler Tim Storey, op til en tredjedel af nye indre by lejlighed udviklingen nu omfatter studio enheder.

"Primært denne tendens har været drevet af byggeri-omkostningsstigninger i de seneste fire år," siger han. "En masse af udviklere har ikke været i stand til at producere omkostningseffektive produkter fra en eller to soveværelser for den samme mængde penge, boligindretning, så hvad er uundgåeligt sket, er, at en masse af produktet er blevet mindre."

I modsætning til populær tro, det er ikke kun investorer, der snapper op studio dobbeltvÃ|relser. Som boliger til overkommelige priser i hovedstæderne fortsætter med at falde, unge fagfolk, der ønsker en indre by pad, de kan kalde deres eget, er nu begyndt at tænke småt.

"Vi er begyndt at se en ejer af egen bolig trend dukke op, boligindretning, især i Sydney, hvor pris og tilgængelighed bliver knappe," siger Tim.

Så hvis lejlighed opholdsrum er for dig, hvordan kan du gå om at gøre et lille rum som funktionelle og beboelig som muligt?

Ifølge Dorothy, er nøglen til lille lejlighed design skaber en illusion af flere værelser og klart udpegning af visse områder for visse aktiviteter.

"Lad ikke dit køkken eller gøremål smitte af på din seng og badeværelse områder, eller omvendt," siger hun. "For eksempel, hvis din plads tillader det, boligindretning, en simpel japansk type skærm kan bruges til at lukke området seng fra resten af rummet og skabe en illusion af et separat soveværelse."

Dorothy anbefaler også shoppe rundt efter den rigtige møbler. Der er mange elementer på markedet nu, der er specielt designet til studie lejligheder og små rum levende. Og, boligindretning, selvfølgelig, holde rod og rod til et minimum.
 

No comments:

Post a Comment