Tuesday, 19 August 2014

Arkitektforbundet


Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet
Boliger, der flyder ubesværet fra det ene rum til det næste sker ikke ved et uheld. Så før du køber at flokkes blomstret tapet til dit soveværelse, så tænk over, om det er en funktion, som du kan bære igennem til andre rum.

Sådan opretter du en række værelser, der arbejder godt sammen, Arkitektforbundet, skal du vælge farver, der er fra samme familie. Vi foreslår ikke, du er nødt til at holde sig til den "samme" farve på hver væg i hvert værelse, men sørg for at du i det mindste holde sig til den samme 'familie' af nuancer for at skabe en komplementær palet.

En sikker-brand måde at skabe et hus, hvor værelserne matcher er at vælge et tema og holde sig til det. Balinesiske eller japanske stilarter er gode eksempler - ved at vælge funktionen "tema" møbler, og sørg for at der er et stykke i hvert værelse, kan du hurtigt giver værelserne en følelse af tilhørsforhold.

Arkitektforbundet

At holde tingene konsekvent ikke ment at købe en masse møbler, Arkitektforbundet, så at alt passer, men det betyder at købe møbler med dine eksisterende stykker i tankerne. Tænk over typer af træ, former og størrelser, så du kan vælge noget, der vil være en god pasform.

Hvis dit mål er at skabe en følelse af 'flow' i hele dit hus, det betaler sig at holde vindue belægninger samme. Uanset om det er træ persienner, sheer gardiner eller nutidige skodder, Arkitektforbundet, ved hjælp af den samme stil i hvert værelse er en enkel måde at skabe samhørighed.

Hvis du er heldig nok til at have mere end ét badeværelse, skal du sørge for mindst nogle af de samme designelementer i hvert værelse. De behøver ikke at være carbon kopier af hinanden, Arkitektforbundet, men har de samme fliser, håndvaske eller endda gulvbelægning vil gøre dem synes tilsluttet.

Kontakt et badeværelse designer i dit område og sikre, at dine stilarter og farver er i skak.
Arkitektforbundet


Når det kommer til spisestuen, der er masser af teorier om at få møbler, der er skaleret til størrelsen af rummet; stilmæssigt det bør matche indretningen af resten af ​​huset, og, Arkitektforbundet, selvfølgelig, renovering budget. Alle gode teorier, men der er en anden vej at gå. "Jeg tror, ​​du skal gå med dramaet", siger indretningsarkitekt Jodie King. "Vi har været igennem en periode, hvor design blev strippet helt tilbage til neutrale farver og enkle møbler. Nu er vi oplever, at kunder ønsker at hoppe i med begge fødder og gøre noget helt specielt, og spisestuen er perfekt til dette."

Arkitektforbundet Trods flytningen til åben planløsning, mange mennesker stadig elsker deres dedikerede spisestue og ifølge Jodie, er de ofte glade for at bruge lidt mere på at få det rigtige.

No comments:

Post a Comment