Wednesday, 13 August 2014

boligindretning indretningsarkitekt i københavn

Fem tip til at designe en stor Facade Grant Program
Façade programmer er populære i en del, fordi de giver øjeblikkelig og væsentlig effekt, der er synlig for offentligheden. Så effektiv som disse programmer er, bliver feltet fyldt med facadeelementer programmer, der er dårligt designet og går derfor underudnyttede. Litteraturen tyder på, at en effektiv façade forbedring programmer omfatte alle eller nogle af følgende karakteristika:

 boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter i københavn

     Vær sikker på at du leverer mindst 50 - 75% match - jo højere match er nødvendigt distrikter, hvor virksomhedsejere kæmper og kan mangle den nødvendige kapital til at opfylde deres match krav.
     Fordi de fleste offentlige programmer er sat os et refusioner - det kan til tider være svært at få facade penge ud af døren. Grundejere har simpelthen ikke den nødvendige kapital til foran de samlede omkostninger af renovering og derefter vente på at blive tilbagebetalt efter den kendsgerning. I tilfælde som dette, tålmodig kapital er kritisk. En bro lån eller revolverende lån program kan bidrage til at løse manglen på kapital til boligejere, der ikke kan foran omkostninger renovering. Non-profit långivere og udvikling af lokalsamfundet formidlere kan være gode partnere i at udforske disse former for lån produkter.
     Hvis der er væsentlige rapporteringskrav, der ikke kan forenkles, kampen skal være kraftig nok til at stille ansøgningen og papirarbejde værd. Ellers vil de fleste virksomhedsejere ikke ønsker at beskæftige sig med besværet. Beløbet anses for væsentlig vil variere fra samfundet, men litteraturen tyder noget formular 25 $ - 50k er normalt tilstrækkeligt. Og jo mindre den enkelte ydelse, jo lettere de bør være at bruge (læs: minimal papirarbejde)
 boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter i københavn
     Hvis der er vage eller ingen retningslinjer design, bør programmet omfatte pro bono eller lav bono design. Når forbedringer uden opsyn er mangler en slags kvalitetsundersøgelse, kan det være svært at afgøre, hvornår og hvor facadens forbedring dollars blev brugt, hvilket gør den samlede påvirkning af shopping-distrikt ubetydelig.
 boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter i københavn
     Blade skilte langs Atlantic Avenue i downtown Brooklyn, NY,
     finansieret af mikro-tilskud til lokale virksomheder
    
     Hvis finansieringen er begrænset, overveje mikro-låneprogrammer for kun skiltning. Til 2.500 $ - 5.000 kan du finansiere attraktive tegn, der gør en stor forskel for det overordnede udseende og fornemmelsen af ​​distriktet. Jeg elsker bare disse klinge skilte langs Atlantic Avenue i Brooklyn (se billedet ovenfor). Den lokale handlende sammenslutningen microgrants til virksomheder for disse vidunderlige klinge skilte. Fodgænger kan nemt fortælle, hvad gemmer der fra en afstand - og de ​​ser godt ud!

2 comments:

  1. Everything has its value. Thanks for sharing this informative information with us. GOOD works! Nomess

    ReplyDelete
  2. I can’t believe focusing long enough to research; much less write this kind of article. You’ve outdone yourself with this material without a doubt. It is one of the greatest contents. Plakater

    ReplyDelete