Tuesday, 19 August 2014

Havearkitekt

 

Havearkitekt

HavearkitektTaler med en indendørsarkitekt i dit område kan bare give dig med den know-how, når udsmykning lofter:

Åben planløsning kan skabe lethed og plads i hjemmet, men hvor meget er for meget?

Åben planløsning er blevet en moderne måde at renovere boliger i de seneste år,
Havearkitekt, men det har også skabt mange mangelfulde design. Nogle boliger er nu så åbent, at ingen har noget privatliv, og der er så meget plads, at hjemmet er blevet ubehageligt at bo i.


Havearkitekt
Havearkitekt "Åben plan er blevet alt for åben," forsikrer Suzanne, en indretningsarkitekt. "Du behøver ikke ønsker at se, hvad en anden person gør den anden side af huset. Det er rart at isolere handling i specifikke områder."

Under særligt indeholdt områder er nyttigt, fordi det skaber stemning og sparer dig penge. "Fra et energi synspunkt, zoneinddeling er vigtigt, du ikke behøver at køre klimaanlægget til at servicere hele området, når du kun bruger ét rum," siger Susanne.

Hun siger, at flere mennesker bryde væk fra åben plan, fordi de bor hjemme for at blive underholdt mere nu. En særskilt hjemme underholdning lounge er afgørende, hvis voksne ønsker at være i stand til at konversere, mens børnene se DVD'er og spille spil.

Lounge værelser er blevet de vigtigste værelser for familier at sidde og slappe af, og det er rart at være i stand til at indkapsle det humør. Nogle boliger vil gå så langt som til at have formelle og uformelle boligarealer.


Havearkitekt

"Det skaber en særskilt stemning for gæster, hvis der er en formel stue," siger Susanne. "Du behøver ikke nødvendigvis ønsker dine besøgende til at vide, hvordan familien bor, en formel lounge er fantastisk til underholdende gæster."

Men Suzanne advarer mod at blive alt for formelle i værelse ordninger,
Havearkitekt, især når det kommer til spisning områder. "Hvis du gør har store middagsselskaber hele tiden er det godt at have en formel spiseplads så gæsterne ikke kan se din travle køkken. Men hvis du har en, er det nødt til at være store, lyse og godt indrettede eller folk vil føle, at de sidder fast i en kasse. "

En spisestue, der forbinder til køkkenet er bedre, hvis dine sammenkomster er mere uformel, så personen madlavning ikke er afskåret fra den sociale interaktion.

Et godt kompromis for husejere, der ønsker at holde åbent føler men bevarer retten stemning for hvert værelse er at have en form for forbindende dør, der kan åbnes helt eller lukket, afhængigt af behovet. På denne måde får du det bedste fra begge verdener - værelser,
Havearkitekt, der flyder problemfrit sammen, men som indeholder deres egen atmosfære, når det kræves.

For at finde ud af, om et åbent rum vil passe dit hjem, tale med en
Havearkitekt i dit område.

Hvis du planlægger på at skabe en følelse af stil rundt om i hjemmet, her er en tjekliste til at hjælpe dig i gang bringe dit hus til livet.

 

No comments:

Post a Comment