Wednesday, 13 August 2014

Dekoratør Byggefirma Byggetilbud i København

  Dekoratør Byggefirma Byggetilbud i København

Sådan at opfordre Interior Designers

Du skal blot forbi deres kontor med høje ende kager eller chokolade, og sige "Hej, jeg er (dit navn) med (dit firma), og jeg har bragt dig nogle (hvad du bragte). Her er nogle oplysninger, som vil fortælle, hvordan vi kan hjælpe hinanden. " tage det derfra. Fortsæt med at opfordre dem hvert par uger og post til dem hver måned.

Mange designere arbejder ud af deres hjem. I dette tilfælde skal kalde dem, som du droppe pakken med posten. Sig "Hej, jeg er (dit navn) med (dit firma), og jeg droppe nogle oplysninger i mail til dig, der forklarer, hvordan vi kan hjælpe hinanden." Følg derefter op et par dage senere og sige "gjorde du får oplysningerne? Store. Lad os vide, hvordan vi kan være til tjeneste. "Husk at i alle disse opkald, er du altid på udkig efter muligheder for at opbygge et forhold. Du kan spørge dem nogle af de følgende spørgsmål ...

"Har du nogen, du arbejder med nu?"
"Har du en lejlighed til at bruge en pleje tekstil konsulent meget ofte?"
"Hvor længe har du været en designer?" Show reel interesse i hvad de gør.

Hvis du finder en måde at få nogen til at åbne op, praksis at spørge alle slags spørgsmål bare for at få dem til at tale. Når de begynder at tale og opdager, at du er en stor lytter, vil du blive forbløffet, hvad de kan fortælle dig! Forhåbentlig vil de begynde at tale venligt om nogen du kender (ligesom en anden designer, tæppe forhandler, klient, leverandør, etc.). Hvis det sker, kan du finde forskellige rapport bygning point.
 Dekoratør Byggefirma Byggetilbud i København
Præsentationer, begivenheder og årsager

Ligesom enhver anden henvisning kilde, du ønsker at komme foran dem så meget som muligt og opbygge et dybere forhold. Designere elsker præsentationer. De vil være glade for at have du kommer til at dele med deres lille personale. Også kigge efter andre muligheder. En høje ende stof butik i Dekorative centrum af Houston begyndte at afholde månedlige arrangementer i deres butik for at få flere designere i deres butik oftere. De ville bringe i nogen til at gøre en præsentation og give frokost. De havde mig kommer i til at gøre en præsentation om polstring rengøring. Jeg brugte de 7 Principper for polstring rengøring Præsentation. Jeg bragte polstring værktøj, møbler pensler, og alle mulige seje værktøjer. Jeg lavede en Brænd test og en farve test. Vi havde lidt pakker består for hver deltager, der omfattede vores litteratur og en gratis flaske pletfjerner.
 Dekoratør Byggefirma Byggetilbud i København
Bliv involveret i alle arrangementer, der afholdes af deres industri, såsom Expo, basaren, og ethvert samfund forårsager de kan være involveret i. Blive involveret i deres årsager bygger følelsesmæssig egenkapital og giver dig en chance for at tilbringe mere tid sammen med dem.

No comments:

Post a Comment